март 28, 2024

Анелия - най-богатата в Пайнер (Списък с имотите й)

https://kliuki.net/kliuki/aneliya-nay-bogatata-v-payner-spisak-s-imotite-y/146565 Kliuki.net
Анелия - най-богатата в Пайнер (Списък с имотите й)

Анелия разполага с куп имоти, не е ясно откъде е взела парите

Една от най-популярните представителки на Пайнер – Анелия, изглежда сериозно се замисля за бъдещето си. Но не мислете, че трупа пари за черни дни. Не, купува и къта главно апартаменти.

До съвсем скоро не беше известен точният брой на имотите на Анелия. Дори се носеше легендата, че друга от поп фолк певиците държи рекорда по брой жилища, Преслава. Но след изтеклата информация за притежаваните от Анелия имоти на обща стойност два милиона лева, се оказва, че тя е изместила колежката си от първото място.

[caption id="attachment_92163" align="alignright" width="300"]Анелия е сред най-имотните певици Анелия е сред най-имотните певици[/caption]

Не е маловажен и фактът, че всички имоти на бившата изгора на Коко Динев са на доста апетитни места в София. От четирите апартамента, с които тя разполага в столицата, единият, най-големият, с площ двеста и петдесет кавадратни метра, се намира близо до мол „Сердика”, останалите три са в квартала на богатите, Лозенец. Само един от четирите апартамента е от бившия й съпруг и баща на детето й.

Но не само на споменатите апартаменти е собственик Анелия. Има и два магазина, които отдава под наем и то на доста високи цени.

Освен изброените до тук придобивки, нова е в процес на строеж, пайнерката вдига къща в Драгалевци. След завършването й ще стане ясно дали тя ще заживее там.

Най-имотната певица в Пайнер е и една от най-одумваните в гилдията, научиха от hotarena.net. Всички недоумяват по какъв начин колежката им е успяла да увеличи толкова много имуществото си.

Все пак само с пеене трудно се натрупва такова състояние, говорят от бранша. Парите от участия – хонорари и бакшиши на една от най-харесваните и оборотни чалгаджийки едва ли са достатъчни за скъпарските й придобивки.

Дори и фактът, че й се носи славата на скръндза и според нейни близки се пазари дори с авторите на песните си, не може да допринесе кой знай колко за апетитните й имоти.

Злите езици говорят, че бившият й съпруг й е помагал с пари, от което настоящата му половинка, Емилия, се дразни и беснее. Още повече, че от време на време Анелия и Коко Динев се стараят публично да демонстрират добри отношения помежду си. Казват – в името на детето.