април 24, 2024

Анелия подляла вода на Пламена в Пайнер!

https://kliuki.net/kliuki/aneliya-podlyala-voda-na-plamena-v-payner/145549 Kliuki.net
Анелия подляла вода на Пламена в Пайнер!

Анелия направила всичко възможно, за да изпъди младата певица от компаниятаАнелия не можела да понася участничката в Биг Брадър Ол Старс

Анелия е подляла вода на Пламена по време на престоя й в Пайнер! Феновете на поп фолк доста време се чудиха защо русата фурия, която направи няколко парчета за компанията на Митко Димитров, изведнъж изчезна от ефира. Много от почитателите дори си помислиха, че бившата участничка в Мюзик Айдъл просто не е понесла да прави и да пее чалга песни.

[caption id="attachment_85952" align="alignleft" width="300"]Анелия подляла вода на Пламена в Пайнер Анелия подляла вода на Пламена в Пайнер[/caption]

Е да, ама не. Истината се оказа много по-различна. И в нея, обичайно за бранша, са замесени интриги и удари под кръста. Зад които, в случая, стои голямата звезда Анелия. Певицата не можела да понася по-младата си колежка, след скандал за песен. Анелия си харесала парче, но то вече било заето от Пламена. Която пък категорично отказала да се съобрази с желанието на една от най-старшите в гилдията и да й преотстъпи песента.

Това провокирало гнева на бившата съпруга на Коко Динев, която се зарекла да изхвърли Пламена от компанията. Анелия започнала яростна кампания срещу русокоската като не спирала да я плюе пред шефовете. "Никой не я харесва, а и на външен вид е много далеч от красавица", бълвала огън и жупел певицата по младата надежда.

В крайна сметка усилията й сполучили и Пламена изхвърчала безславно от Пайнер, за радост на Анелия. А и не само на нея, научиха от hotarena.net. В Къщата на Биг Брадър Ол Старс Бони, която също за кратко беше част от Пайнер, призна, че неведнъж е била свидетел на грозни разправии между Пламена и другите певици. Които не спирали да я обиждат, че не става за нищо.