март 21, 2023

Анелия призна: Родителите на Данона не ме одобряваха за снаха

https://kliuki.net/kliuki/aneliya-prizna-roditelite-na-danona-ne-me-odobryavaha-za-snaha/145589 Kliuki.net
Анелия призна: Родителите на Данона не ме одобряваха за снаха

Анелия разкри истинската причина за раздялата си с пловдивския богаташ

Анелия не крие, че с Мартин Данона все още поддържат връзка

Анелия разкри причината за раздялата си с Мартин Данона. Оказа се, че пловдивският богаташ натискал певицата да му роди дете, докато тя самата не била готова за подобна стъпка. В отношенията им се намесили и родителите на Мартин, които също не смятали, че Анелия е най-подходящата снаха за тях. "Родителите му ме харесват, но са наясно, че не съм най-подходящата майка на бъдещото им внуче и жена за сина им", чистосърдечно си признава изпълнителката.

[caption id="attachment_86210" align="alignright" width="300"]Анелия и Мартин Данона Анелия и Мартин Данона[/caption]

Именно заради това тя решила да прекрати връзката си с пловдивчанина, за да му даде възможност да си намери момиче, което също като него да иска семейство. Думите й слагат край на множеството спекулации, че е е зарязала Данона заради факта, че е супер стиснат, каквато информация се появи в някои медии.

Както знаете, Анелия винаги е изтъквала, че кариерата й е на първо място за нея. "Минала съм вече по този път и нямам желание да повтарям", коментира пайнерката по повод на създаването на семейство и раждането на второ дете. В същото време пък Мартин вече се замислял за наследници и семейство, тъй като е на 29 и смята, че му е време, издават го негови близки.

Затова се и наложило пътищата на двамата влюбени да се разделят, научиха от hotarena.net. Въпреки краха на отношенията им обаче двамата продължават да поддържат приятелска връзка и редовно да се чуват по телефона. Анелия не крие, че е изключително щастлива от факта, че бившият й е влязъл в Парламента като депутат, тъй като, по думите й, той притежава всички необходими за един народен представител качества.