май 21, 2024

Анелия се изложи тотално: Спукаха я от подигравки

Не може да пее!

https://kliuki.net/kliuki/aneliya-se-izlozhi-totalno-spukaha-ya-ot-podigravki/223313 Kliuki.net
Анелия се изложи тотално: Спукаха я от подигравки

Анелия разочарова феновете си, а мрежата прегря. Истински екшън се разрази на нейно участие в столичния квартал „Люлин“- дръпнаха шалтера. Публиката избесня и взе да дюдюка и подсвирква, след като от тъмната сцена нямаше ни вопъл, ни стон. Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ не  можа да изпълни нито нота без помощта на електричеството.

„Така им се пада!“, коментира един, а друг е още по-безпощаден, припомняйки си аналогична ситуация с великата ни певица Ваня Костова.

„Нека пее без микрофон, нали са много гласовити. Преди много години бях на един концерт на Ваня Костова, спираха тока по това време, пя на сцената без микрофон без музика, включително и родопски песни, народът беше на крака, това се казва талант, певица”, написа потребител в мрежата.

Не е ясно какво е довело до аварията по време  на участието, но Анелия здраво се изложи. Феновете й са бесни и разочаровани. Със сигурност стана ясно какво мислят някои меломани за липсата на реакция на представителите на попфолка, когато нямат зад гърба си ток. Всеизвестен факт е, че фолк певиците не могат да пеят, а последните дни получихме и потвърждение за това.

Припомняме, че фолкдивата Анелия се зарови в работа след изненадващата раздяла с годеника й – хазартния бос Любомир Захаринов.

Източник: hotnews.bg