март 29, 2024

Анелия се посрами – прави се на рапърка и се плези на събитие! (СНИМКИ)

https://kliuki.net/kliuki/aneliya-se-posrami-pravi-se-na-raparka-i-se-plezi-na-sabitie-snimki/142482 Kliuki.net
Анелия се посрами – прави се на рапърка и се плези на събитие! (СНИМКИ)

Анелия се посрами с рапърски изцепки на първите „Български музикални награди” на BOX TV

 

Анелия се посрами в опита си да се прави на рапърка, видя Kliuki.net!

[caption id="attachment_60957" align="alignright" width="300"]Анелия се посрами - прави се на рапърка и се плези като хулиганка Анелия се посрами - прави се на рапърка и се плези като хулиганка
сн.: БУЛФОТО[/caption]

Фолк дивата изглежда се мъчи да се докара за пред младите фенове на хип-хопа, но това въобще не й се удава, коментират в мрежата.

На сцената Анелия се появи елегантна, както винаги, но когато започна да се плези и да се държи като хулиганка, хората се хванаха за главата.

[caption id="attachment_60958" align="alignleft" width="293"]Анелия се лигави на сцената в компанията на Криско Анелия се лигави на сцената в компанията на Криско
сн.: БУЛФОТО[/caption]

„Не й отива да се излага така!”, „Нека си бъде естествена, що за поведение?!”, изригнаха почитателите й във виртуала.

Анелия явно искаше да създаде впечатление за много палава и различна, но в крайна сметка просто стана смешна, обобщават мнозина. Кариерата на Анелия е във възход, но тя от известно време се върти около родните рапъри, с които се опитва да прави съвместни проекти.

Това не се харесва нито на привържениците на чалгата, нито на тези на „черното”. В крайна сметка Анелия губи, като принизява стила си в желанието си да бъде нестандартна и да спечели повече симпатии.

Редно е да бъде себе си, а не да се превръща в карикатура, убедени са обожателите й. Снимките от събитието, които публикуваме, са показателни, че кривите физиономии на звездата, не се вписват в образа й.

Вижте сами Анелия!