април 18, 2024

Анелия си плаща на мъж, за да се прави на нейно гадже?

https://kliuki.net/kliuki/aneliya-si-plashta-na-mazh-za-da-se-pravi-na-neyno-gadzhe/142256 Kliuki.net
Анелия си плаща на мъж, за да се прави на нейно гадже?

Снимката, на която звездата си гука любовно с непознат младеж, се оказа най-обикновен пиар трик

От вчера снимката, на която папараци са изловили Анелия в компанията на непознат мъж, е новина номер едно във всички светски медии. Феновете на звездата веднага започнаха с догадките кой е неизвестният късметлия, спечелил любовта на любимката им.

[caption id="attachment_59419" align="alignleft" width="300"]Анелия си плаща на непознатия, за да се прави на нейно гадже? Анелия си плаща на непознатия, за да се прави на нейно гадже?[/caption]

Оказа се обаче, че цялата тази шумотевица ще се окаже просто пиар трик от страна на пайнерката. От kliuki.net научихме, че младежът не само, че не е гадже на певицата, ами дори не е неин познат. Мъжът бил най-обикновен модел, на когото Анелия платила, за да се появи с нея на публично място. Идеята на бившата съпруга на Коко Динев била да отклони вниманието на хората от слуховете, че има вземане-даване с бизнесмена Жоро Казиното от Пловдив.

Тарифата на хубавеца била скромните 100 лева, които певицата лично му била платила, научиха от hotarena.net. Все още липсва официален коментар от страна на Анелия за случката. Голяма част от феновете обаче са убедени, че става въпрос именно за пиар кампания. "Замислете се! Анелия е гримирана като за фотосесия, чупки, стойки, усмивки. Има нещо фалшиво в тази работа", категорични са форумци.

Други пък смятат, че звездата нарочно вдига шумотевица, за да направи реклама на новия си клип, който ще излезе в най-скоро време. Каква е истината - предстои да разберем.