април 02, 2023

Анелия смени министерски син с депутат

https://kliuki.net/kliuki/aneliya-smeni-ministerski-sin-s-deputat/145532 Kliuki.net
Анелия смени министерски син с депутат

Анелия не страда особено за сина на Долорес Арсенова

Анелия не си поплюва и отново се спря на мъж, който да я спонсорира

Анелия никак не си губи времето. Певицата набързо преживя раздялата си със сина на бившата министърка Долорес Арсенова - Калоян и вече се радва на нова любов. Типично в неин стил, новият й избраник също не е случаен. Господинът е депутат, при това от партията на управляващите - ГЕРБ.

[caption id="attachment_85848" align="alignright" width="300"]След Калоян Арсенов, Анелия отново заби депутат След Калоян Арсенов, Анелия отново заби депутат[/caption]

Певицата упорито пази името му в тайна, за да не предизвика скандал. Факт е обаче, че избраникът й, освен народен представител, е и доста заможен. Връзката между двамата е от около три месеца, а очевидно господинът е сериозно хлътнал по чалгаджийката. Освен, че затрупва Анелия с всевъзможни подаръци, гербаджията е поел и всички разноски по самостоятелният й концерт, следващия месец.

Концерт, на който Анелия ще представи новия си албум. И разходите по който са непосилни за една поп фолк певица, дори и от най-оборотните, категорични са в гилдията. Очевидно пайнерката се е уредила с поредния спонсор, който да се съгласи да плати всичко по организацията на събитието. Само и само да угоди на певицата, научиха от Hotarena.net.

"Съвсем спокойно можем да кажем, че Анелия ползва депутатски пари за изявите си", смеят се онлайн зевзеци. Припомняме ви, че преди да забие народния представител на ГЕРБ, Анелия джиткаше със сина на Долорес Арсенова, която е сред лидерките на НДСВ и бивш министър от кабинета им. Калоян обаче разкара набързо изпълнителката след като срещна твърдото неодобрение на семейството и най-вече на майка си, да има връзка с някаква си чалгаджийка.

Преди него пък звездата се опита да обвърже сериозно пловдивския богаташ Мартин Данона, който също в момента е депутат. Той обаче не беше очарован от напъните й връзката им да стане сериозна и също й би шута.