май 06, 2024

Анелия зарязана от министерски син, била с него заради парите

https://kliuki.net/kliuki/aneliya-zaryazana-ot-ministerski-sin-bila-s-nego-zaradi-parite/143464 Kliuki.net
Анелия зарязана от министерски син, била с него заради парите

Анелия се оказа отново сама, министерски син я заряза

[caption id="attachment_68770" align="alignleft" width="300"]Анелия отново сама Анелия отново сама сн. Булфото[/caption]

Анелия се оказа отново сама. Фолк певицата скъса с последното си гадже Калоян Арсенов, след по-малко от три месеца заедно. Причина за раздялата, според мълвата, е интересът на Анелия към портфейла на бизнесмена, а не към самия него. Това отказало младия милионер от по-трайни отношения с певицата.

Папараците на Николета Лозанова изловиха гаджето на Анелия сам, в известна столична дискотека. 26-годишния милионер бе забелязан в компанията на приятели, а цяла вечер куп мацки го поздравяваха чрез диджея, пише HotArena.net.

Според източници на „Поверително от NL“, милионерския наследник от няколко седмици няма никакви отношения с Анелия. Възрастта и парите се оказали само част от причините да се разделят.

[caption id="attachment_68771" align="alignright" width="300"]Певицата се оказа зарязана от Калоян Арсенов Певицата се оказа зарязана от Калоян Арсенов[/caption]

Докато младия милионер предпочитал да ходи по купони и да се забавлява до зори, изпълнителката предпочитала да си стоя у дома, при дъщеря си. Освен това след късните участия, никак не й било до партита и дискотеки.

Упорито се носят слухове, че една от причините за раздялата им с Анелия са и парите. Опитите на изпълнителката да го агитира да спонсорира няколко нейни проекта, набързо охладили чувствата на бизнесмена и той скоро я зарязал, твърдят из хайлайф средите.