септември 29, 2023

Ани Хоанг се пусна без дрехи (СНИМКА)

Певицата се показа както майка я е родила

https://kliuki.net/kliuki/ani-hoang-se-pusna-bez-drehi-snimka/208877 Kliuki.net
Ани Хоанг се пусна без дрехи (СНИМКА)

Половинката на Люси Иларионов шокира с провокативни снимки в социалните мрежи.

Последните летни дни певицата прекара край Варна. Не спря да пуска разголени снимки, като подчертава малкото си и стегнато дупе. Но направо прекали, като пусна снимка дибидюс.

Ани е закрила гърдите си с косата, а интимните си части с краката. Не се вижда кой знае какво, но малко биха си позволили да се снимат по този начин. Фенове се чудят защо на плажа е с бански, като във Фейсбук и Инстаграм се пуска гола. Има само едно твърдение и то е, че с песни не може да победи жестоката конкуренция, за това провокира с тяло.

Преди голата снимка Ани сподели цяла фотосесия по бански, на които е снимано отблизо дупето й. Най-вероятно идеята е била на самия Люси Иларионов, които е решил да покаже на свeта перфектното тяло на приятелката си.

Двамата все още са заедно, но не се знае до кога, след като продуцентът упорито я натиска за бебе, а тя все отбягва темата. Няма желание да се превърнат в семейство. Дали заради фигурата си, или просто усеща, че Иларионов не е нейният човек, певицата упорито отказвала да зачене и взимала всички нужни мерки.

Източник: blitz.bg