април 20, 2024

Ани Салич разсипа Николета: Мами зрителите, че е снимала мен!

https://kliuki.net/kliuki/ani-salich-razsipa-nikoleta-mami-zritelite-che-e-snimala-men/142648 Kliuki.net
Ани Салич разсипа Николета: Мами зрителите, че е снимала мен!

Ани Салич разсипа Николета, че манипулира зрителите, проговори и за напускането на Би Ти Ви

Ани Салич разсипа Николета Лозанова.В откровеното си интервю пред Паола Хюсеин, водещата сподели не само подробности за напускането на Би Ти Ви, но и за телевизионния таблоид на Николета Лозанова.

Неотдавна в предаването си плеймейтката пусна кадри, на които уж беше Ани Салич заедно с дъщеря си. Тогава екипа на водещата, твърдеше, че новинарката се е качила в кола с полски номера. Самата Салич сподели, че според нея манипулацията е толкова евтина, че дори не си заслужава да се коментира. Тя заяви, че зрителите са били напълно заблудени и със сигурност не тя е човекът, който папараците са засекли, пише "24 часа".

[caption id="attachment_62123" align="aligncenter" width="239"]Ани Салич разсипа Николета Ани Салич разсипа Николета[/caption] [caption id="attachment_62125" align="aligncenter" width="271"]Водещата отрече да е герой в предаването на Лозанова Водещата отрече да е била герой в предаването на Лозанова[/caption]

Ани не назова името на предаването, но на всички стана ясно, че визира именно папарашкото предаване на Николета Лозанова. Плеймейтката неведнъж праща екипа си по следите на новинарката, а после пускаше кадри, които са уж от ежедневието на Салич. С признанията си водещата на новините на Нова направо разсипа Лозанова. И даде да се разбере, че Николета сериозно подценява аудиторията си като я мами по този начин.

[caption id="attachment_62124" align="aligncenter" width="300"]Новинарката проговори за новата си работа Новинарката проговори и за напускането на Би Ти Ви[/caption]

Ани Салич разкри и истината за преминаването си в Нова. Нито по-голям хонорар, нито повече ефирно време са я примамили в предаването. Водещата призна, че в Би Ти Ви е получила зашеметяващо предложение – еднократен бонус в размер на десетгодишната й заплата. Но е избрала да си тръгне от телевизията, тъй като й писнало да жертва семейството и децата си, за да се съобразява с очакванията на медия, която не й позволява да се развива по никакъв начин.