март 25, 2023

Анита Мейзер не е истинската Мисис България!

https://kliuki.net/kliuki/anita-meyzer-ne-e-istinskata-misis-balgariya/145481 Kliuki.net
Анита Мейзер не е истинската Мисис България!

Анита Мейзер дори не се е явявала на надпреварата в България

Анита Мейзер няма право да представя страната ни на Мисис Свят

Анита Мейзер няма право да представя България на Мисис Свят. Скандалната силиконка, която се яви на международния конкурс от името на страната ни, не е истинската Мисис България! Нещо повече, меко казано грозноватата Мейзер, дори не се е явявала на надпреварата в България!

[caption id="attachment_85516" align="alignright" width="300"]Истинската Мисис Българи (вляво) и Анита Мейзер Истинската Мисис Българи (вляво) и Анита Мейзер[/caption]

Скандалната истина беше разкрита от Меги Савова, притежателката на лицензите за Мисис България и Мисис Свят за страната ни. "Тази особа, Анита Мейзер, никога не е участвала на официалния конкурс за Мисис България, камо ли да го печели. И никой от тук не я е изпращал да защитава (или по-скоро да излага) България на престижния международен форум", категорична е Савова, научиха от no-comment.bg, цитирани от razkritia.com.

Самият конкурс за Мисис България беше проведен в края на минали месец - октомври и победителка в него стана Кристиана Костадинова. Която е класи над подобието на жена Анита Мейзер, категорични са онлайн потребителите. Подгласничките й също слагат в малкия си джоб жената, която по необясними причини изложи страната ни на Мисис Свят.

[caption id="attachment_85517" align="alignleft" width="300"]Анита Мейзер не била дори сред финалистките на Мисис България Анита Мейзер не била дори сред финалистките на Мисис България[/caption]

На никоя от снимките от официалния конкурс не се забелязва присъствието на Анита. Която със сигурност липсва сред избраните 15 финалистки. А по думите на Меги Савова не е била и сред 600-те омъжени дами, явили се на кастинга за конкурса.

При това положение буди недоумение фактът кой и защо изпрати Анита Мейзер на финала на Мисис Свят вместо в пъти по-красивата от нея Кристиана Костадинова. Която, ако не друго, поне нямаше да направи страната ни за смях. Малкото защитници на Мейзер се мъчат да я оправдаят за нелепата й поява на международния форум, изтъквайки, че тя е отишла там, тъй като била спечелила титлата Най-достойна българка.

Само че правата и за този конкурс се държат от Меги Савова. Която е категорична, че Анита Мейзер не се е язявала и на него.