март 22, 2023

Анита Мейзер плаши с визия (Лични снимки)

https://kliuki.net/kliuki/anita-meyzer-plashi-s-viziya-lichni-snimki/145475 Kliuki.net
Анита Мейзер плаши с визия (Лични снимки)

Анита Мейзер предизвика същинска буря с участието си на Мисис Свят

Анита Мейзер е доста далеч от визията на типична миска

Анита Мейзер представи България на престижния международен конкурс Мисис Свят. На пръв път поглед съвсем нормална новина. Не и при вида на носителката на титлата Мисис България обаче. Родните фенове направо си изпаднаха в ужас, когато видяха жената, която ще представи омъжените българки в надпреварата. И за която се предполага, че трябва да е символ на красотата на българката.

anita mazer6Е да, ама не. Анита Мейзер е всичко друго, но не и красавица. Всъщност, тазгодишната Мисис България си е направо плашеща. Дотолкова, че вместо подкрепа, получи единствено и само подигравки в онлайн пространството. В това число и от известни лица от родния шоубизнес.

Сценаристът на Слави Иво Сиромахов също не се стърпя и тънко тънко се изгаври с Анита Мейзер. В профила си във Фейсбук Сиромахов публикува снимка на българката, заедно с ироничен коментар как журито на конкурса не е оценило "красотата" й, понеже надпреварата е нагласена.

[caption id="attachment_85478" align="alignright" width="300"]И Иво Сиромахов се подигра на Анита Мейзер И Иво Сиромахов се подигра на Анита Мейзер[/caption]

Подигравката на сценариста с миската е нищо, в сравнение с възмущението на онлайн потребителите. Които в прав текст си питат дали въпросното създание на снимката е мъж. "Що за чудо е това?", "Мис Крокодил е в пъти по-красива от този кошмар", са сред най-меките коментари на форумци.

Които са в шок от избора на Анита Мейзер за Мисис България. Разгледайте и вие снимките на варненката, която от години живее в Лас Вегас в галерията ни и сами преценете доколко изобщо е заслужавала да се окичи с титлата на най-красивата омъжена българка.

Че и да представи страната ни на международния конкурс, който тази година се проведе на Соломоновите острови, в близост до Вашингтон.

Анита Мейзер Анита Мейзер Анита Мейзер Анита Мейзер Анита Мейзер Анита Мейзер