октомври 03, 2023

Анита на Рачков без грим и филтри – с огромен нос и сенки под очите (Вижте истинската й визия – Фото)

https://kliuki.net/kliuki/anita-na-rachkov-bez-grim-i-filtri-s-ogromen-nos-i-senki-pod-ochite-vizhte-istinskata-y-viziya-foto/166603 Kliuki.net
Анита на Рачков без грим и филтри – с огромен нос и сенки под очите (Вижте истинската й визия – Фото)

Когато любимата програма на всички звезди - фотошоп не е в действие, мненията бързо се променят, не само лицата, видя Kliuki.net.

Такъв е сега и случаят с Анита Димитрова - новата любима до актьора Димитър Рачков.

Ако до момента не сте я виждали натурална, без капка грим, без филтри на снимките и без каквито и да е било подобрения на визията, сега е моментът.

Наскоро се появи кадър, на който плеймейтката е точно така - без нищо по лицето си, даже и без любимите си изкуствени мигли и екстеншъни, с които не се появява навън. На снимката тунингованата блондинка изглежда коренно различно и със сигурност вероятно малцина биха я познали, ако се разминат с нея. Дори биха я определили и като "откровено грозновата".

Кадърът е направен по време на турнето на Рачков в Лондон, където явно Анита се е почувствала достатъчно свободна и неразпознаваема за околните, за да се пусне в този вид.

В действителност носа на Анита е голям и крив, кожата й е бледа, със сивкав оттенък, а очите й са малки и заради това ги "облича" обикновено в опушен грим.

Анита от години се клепа с всевъзможни мазила за разкрасяване и с годините се превърнала в истински майстор, усвоявайки до най-малкия трик тънкостите на четката, издават съграждани на хасковлийката.

Източник: Уикенд