май 22, 2024

Антония Петрова се барна с ултра високи ботуши на рап събитие! (ФОТО)

https://kliuki.net/kliuki/antoniya-petrova-se-barna-s-ultra-visoki-botushi-na-rap-sabitie-foto/142552 Kliuki.net
Антония Петрова се барна с ултра високи ботуши на рап събитие! (ФОТО)

Антония Петрова пак се опита да засенчи околните – барна се с ултра високи ботуши

Антония Петрова се барна с ултра високи ботуши на рап събитие, видя Kliuki.net!

Цялата зала на хип-хоп наградите все към нея гледаше, а тя гордо позираше пред фотообективите със съпруга си Александър Бередин.

[caption id="attachment_61438" align="alignright" width="195"]Антония Петрова се барна с ултра високи ботуши на рап събитие Антония Петрова се барна с ултра високи ботуши на рап събитие
Сн.: БУЛФОТО[/caption]

Този път Мис Крокодил беше избрала да не шокира с цветове, но затова пък облеклото й определено се забелязваше отдалеч. Антония Петрова е всеизвестна с кича си, но за учудване на мнозина, тук се появи доста семпла, поне като съчетание на материи и гама на облеклото. За нея това даже си е почти небрежно, майтапят се с нея в мрежата.

Феновете на изпълнителите на родното „черно” се хванаха за главата от ексцентричната Антония Петрова. Тя лъсна със супер ярък грим и не спря да се оглежда дали е обсъждана и отново е станала център на вниманието.

Това е безспорно, защото Мис България умее да предизвиква реакции около себе си – къде хубави, къде не, но това не е най-важното за нея. Антония Петрова просто обича да се говори за личността й и обикновено, като се каже нещо нелицеприятно, тя бързо затапва хората, че само й завиждат…

В случая никой няма повод да злобее по нея, а може да я поздрави, че поне не е заложила на любимото си розово плюс червено, гласят още шегите по неин адрес.

Вижте сами как се барна с ултра високи ботуши тя – в целия й блясък Антония Петрова!