септември 28, 2023

Антония Петрова се обезобрази с огромни джуки (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/antoniya-petrova-se-obezobrazi-s-ogromni-dzhuki-snimki/146347 Kliuki.net
Антония Петрова се обезобрази с огромни джуки (Снимки)

Антония Петрова определено бие Мара Отварачката с гигантските си джуки

Антония Петрова, известна с прякора си Мис Крокодил стресира и ужаси феновете си с новата си визия. На неодавнашните снимки, които миската пусна във мрежата, тя лъсна с нови джуки. Пред нейните, тези на Мария Отварачката изглеждат доста прилични, коментират интернет потребителите.

[caption id="attachment_91138" align="alignleft" width="300"]Антония Петрова стресна с джуки Антония Петрова стресна с джуки[/caption]

Доскоро фолк певицата бе от дълги години номер 1,известна с прозвището Мис Джука, но ето, че е на път да се раздели с първенството. След поредната корекция на устните си с хиалурон Петрова е обезобразена. Устните й заемат голяма част от лицето и тя изглежда потресаващо. Сигурно ще се окичи и с титлата за най- неуспешо творение на пласичната хирургия, видяха от hotarena.net.

След като спечели титлата Мис България през 2009 година пернишката блондинка имаше доста тънки устни, които дълго време не пипна. И това до миналата година, когато преди Коледа се подложи на скъпоструващи процедури за корекция на лицето си. Антония уголеми и устните си, но отново си спечели критики и неодобрение.

Явно само тя се харесва с набъбнали джуки, допълнително подчертани с прекалено ярко червило. Вместо да се вслуша в критиките, миската тури още силикон в бюста си и отново напомпа джуки. В светските среди коментират, че и преди не е блестяла с красота, но сега направо се орезили. Съвсем си заслужи прякора Крокодил. Още от самото начало, веднага след като се окичи с титлата Мис България, тя е недолюбвана от феновете и отнесе доста злъчни коментари по свой адрес, въпреки, че е една от най-образованите сред миските.

Тридесет годишната Антония явно изпада в паника от мисълта, че остарява. Припомняме ви, че тя е омъжена за руския бизнесмен Александър Бередин, който изпълнява всичките й безумни желания. Неотдавна обаче, Петрова попари неговата мечта за наследник, като заяви, че не иска да има деца.

Антония Петрова Антония Петрова Антония Петрова