март 29, 2024

Антония Петрова за Ивайло Батинков: Заживяхме заедно след третата среща! (Той й предложил брак на първия месец - Подробности)

https://kliuki.net/kliuki/antoniya-petrova-za-ivaylo-batinkov-zazhivyahme-zaedno-sled-tretata-sreshta-toy-y-predlozhil-brak-na-parviya-mesec-podrobnosti/155053 Kliuki.net
Антония Петрова за Ивайло Батинков: Заживяхме заедно след третата среща! (Той й предложил брак на първия месец - Подробности)

Антония Петрова проговори за връзката си с Ивайло БатинковАнтония Петрова се влюбила в мъжа си от пръв поглед

Антония Петрова проговори за връзката си с Ивайло Батинков. Миската, която изненадващо за всички, се омъжи след само три месеца връзка, е категорична, че това е мъжът за нея. И се е влюбила в него от пръв поглед. "Просто ме застреля с поглед. В момента, в който погледите ни се засякоха, всичко за миг се промени, чак не мога да повярвам как се получи. Наистина като по филмите.", споделя Антония в откровено интервю за Шоу. Той също се влюбил веднага в нея и дори й предложил брал още на първия месец след познанството им. [caption id="attachment_140861" align="aligncenter" width="668"]Антония Петрова и Ивайло Батинков сватба Снимка: ХотАрена[/caption] "Още на първия месец ми предложи и брак. Доскоро не осъзнавах всичко това. Нали знаеш, че когато не си се борил за нещо, а ти се дава наготово, не го осъзнаваш веднага, въпреки че може да е много хубаво. Когато не си го изстрадал и преживял с всичките му борби, не го оценяваш толкова. Затова напоследък и около организацията на сватбата, и за всичко друго изобщо си мисля наистина какъв късмет ме сполетя. Даже на няколко пъти му казвах: „Ние май много избързваме, не искаш ли малко да забвим темпото?" -а това са то, знаеш, обикновено мъжете гo казват. А той беше повече от сигурен: „Не, не, напротив, точно това ми харесва най-много". След което ми сподели, че винаги си е представял, че ще му се случи точно така - че ще го сполети изведнъж, ще го удари като гръм и просто ще се случи. И точно така стана, разбираш ли." Двамата се запознали случайно, заради дублирани резервации в заведение. И още след третата среща заживели заедно. "И си приказвахме цяла вечер, след което ме изпрати до вкъщи. Това ни беше и първата среща. На следващия ден ме покани на вечеря, а след това заживяхме заедно, колкото и невероятно да ти звучи. Той трябваше да замине за един ден командировка - опита се дори да отложи пътуването си, но нямаше как. В крайна сметка тръгна и като се върна на другия ден, повече не ме пусна да си тръгна."