април 20, 2024

Ариа и Меди постоянно друсани по участия! Тя си търка задницата в атрибутите на непознати мъже, а той се моли да не припадне от дрогата

https://kliuki.net/kliuki/aria-i-medi-postoyanno-drusani-po-uchastiya-tya-si-tarka-zadnicata-v-atributite-na-nepoznati-mazhe-a-toy-se-moli-da-ne-pripadne-ot-drogata-2/166956 Kliuki.net
Ариа и Меди постоянно друсани по участия! Тя си търка задницата в атрибутите на непознати мъже, а той се моли да не припадне от дрогата

На Ариа и Меди им трябва сериозна доза наркотици, за да работят като чалгари!

Абсолютен срам предизвикват някои чалга изпълнители с неумението си да понасят незаслужената си слава. Такъв е случаят с певицата Ариа и колегата й Меди.

Мария Цветкова, както се казва всъщност певицата, издържа по цели 6 часа на участие надрусана. Това е наистина забележително постижение, въпреки че дрогата я кара да прави глупост след глупост.

Всички задръжки на Ариа падат, когато е на кокаин или кристал, а тя почти на всяко участие е на едно от двете. Надрусана, певицата показва истинската си същност, а тя е на лека жена. Слиза сред хората, започва да се кълчи около мъжете от публиката и дори да си търка задницата в мъжките им атрибути.

Клюката гласи, че по този начин Ариа е преспивала не с един или двама непознати господа след участие. Като истинска жрица на любовта, тя осъмвала в непознати легла след здраво дрогиране предната вечер. Само парите на нощното шкафче липсвали.

Мехмед Гогов - Меди не е много по-различен от колежката си, дори прекалено много си прилича с нея. Той също вкарвал непознати мъже в леглото си след нощ на здраво дрогиране. Хомосексуалните му наклонности са известни на всички, но той ги проявявал най-вече в състояние на наркотична токсичност.

Хората, присъствали на негови участия, споделят, че той излиза на сцената с червени, кървясали очи и понякога е абсолютно неадекватен. Дори често залитал и изглеждал така, сякаш се моли да не припадне под въздействието на дрогата. Въпреки това не спирал да се друса, защото само така успявал да овладее емоционалното си състояние от факта, че го гледат и слушат толкова много хора.

Славата не е за всекиго, а когато тя идва незаслужено, става наистина страшно. Затова хора като Ариа и Меди си провалят живота и здравето, тъй като са достигнали до там, където по-кадърни от тях не са успели.