март 28, 2024

Асен Блатечки бди над бременната Диляна Попова: За бебето мълча!

https://kliuki.net/kliuki/asen-blatechki-bdi-nad-bremennata-dilyana-popova-za-bebeto-malcha/143221 Kliuki.net
Асен Блатечки бди над бременната Диляна Попова: За бебето мълча!

Асен Блатечки няма намерение да коментира дали очаква бебе, но нещата са повече от ясни

Асен Блатечки не иска да коментира дали очаква бебе от Диляна Попова, научи Kliuki.net.

Неизбежното се случи – родно издание се допита лично до актьора, за да разбере истината от неговите уста, но той отказа да каже повече по въпроса.

[caption id="attachment_66668" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки отказва да коментира бременността на Диляна Попова Асен Блатечки отказва да коментира бременността на Диляна Попова[/caption]

Не е чудно, че Асен Блатечки засега не иска да си признава за бременността на Диляна Попова. Все пак той има 14-годишна дъщеря от брака си, която надали ще иска да чете подробности в медиите.

Сега татко й вече е с друга жена, а именно с манекенката Диляна Попова. От няколко месеца двойката живее в общ дом и както запознати издадоха, те дори ще си имат наследник. За пола на детето нищо не се казва, но при всички случаи информацията е сигурна, кълнат се близки на Асен Блатечки и Диляна Попова.

Красавицата била някъде около четвъртия месец, така че трудно ще скрие положението си. Рано или късно ще й се наложи да излезе и тогава няма как да не й проличи дали носи бебе в корема си.

Диляна все още била стройна и фигурата й не я издавала, писа изданието lifestyle.bg. Тя също не искала да се разчува и твърдо мълчала по темата. А Асен Блатечки бил лаконичен, но категоричен, че изявления относно бебето няма да има, с което нито потвърдил, нито отрекъл новината.

Повече от ясно е обаче, че щом така гузно си трае, значи със сигурност Диляна Попова очаква бебе от Асен Блатечки.