април 20, 2024

Асен Блатечки и Диляна Попова чакат дете?

https://kliuki.net/kliuki/asen-blatechki-i-dilyana-popova-chakat-dete/143131 Kliuki.net
Асен Блатечки и Диляна Попова чакат дете?

Асен Блатечки и Диляна Попова ще стават родители, бебето трябва да се роди през есента

Асен Блатечки и Диляна Попова ще ставата родители! Ексклузивната новина обиколи за нула време медийното пространство и се превърна в сензация само дни след като стана ясно, че двамата са гаджета и дори живеят заедно. Според близки до Диляна бебето трябва да се появи на бял свят през есента. Красавицата е едва в първия триместър и затова все още не й личи, научиха от вестник "Монитор", цитирани от ПИК.

[caption id="attachment_65898" align="alignleft" width="300"]Асен Блатечки и Диляна Попова са заедно Асен Блатечки и Диляна Попова са заедно[/caption]

Прави впечатление обаче, че тя сериозно е разредила ангажиментите си и все повече избягва да се появява пред публика, коментират феновете. Както знаете, преди няколко дена медиите гръмнаха с новината, че Асен Блатечки и Диляна Попова са решили да спрат да се крият и да покажат на всички, че се обичат. От половин година двамата дори делят общ покрив.

Актьорът се изнесъл от семейния дом, в който живя заедно със съпругата си Катя - негова половинка в продължение на 14 години. Звездата от "Фамилията" я помолил за прошка, но и заявил, че обича манекенката.

Припомняме ви, че слухове за афера между Асен Блатечки и Диляна Попова се появиха още през 2012 година, когато двамата се снимаха заедно в "Стъклен дом". Те обаче категорично отрекоха тези твърдения, изтъквайки, че са просто приятели. Близки до тях издават, че чувствата им се разгорели след връщането на манекенката от приключенското риалити "Африка: Звездите сигурно са полудели", където беше един от участниците.