декември 01, 2023

Асен Блатечки категоричен: Оставам с Диляна!

https://kliuki.net/kliuki/asen-blatechki-kategorichen-ostavam-s-dilyana/145134 Kliuki.net
Асен Блатечки категоричен: Оставам с Диляна!

Асен Блатечки обича една единствена жена и това не е нито моделката, нито бившата му

Асен Блатечки не се трогва от клюките по негов адрес

Асен Блатечки е категоричен, че ще продължи живота си с Диляна Попова. Актьорът, чието име е сред най-често споменаваните в родното светско пространство в последните месеци, най-накрая застана пред камерата, за да коментира връзката си с моделката. Която връзка разбуни духовете на моралистите и те заплюха Попова като разбивачка на семейства.

[caption id="attachment_83320" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки иска да е с Диляна Попова Асен Блатечки иска да е с Диляна Попова[/caption]

Досега бившата на Дичо се справяше сама с нападките. За пръв път Асен Блатечки се появи публично и обяви, че е с нея. Това се случи в предаването на бТВ "Преди обед". В него секссимволът на родното кино и театър направи и друго любопитно признание. А именно - че обича една единствена жена в живота си. И това не е нито Диляна, нито бившата му Катерина.

Асен Блатечки заяви, че любов изпитва единствено и само към дъщеря си Катя, изтъквайки, че обичта между баща и дъщеря и тази между баща и син е много различна, видяха от hotarena.net. Това обаче не пречи звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" да е изключително любвеобилен и към новородения си наследник.

Според запознати той и Диляна вече са похарчили около 25 хиляди лева, за да купят всичко необходимо за наследника си. Само бебешката количка на малкия Борил струва 3 бона, а одеалцето и чаршафите му са на обща стойност от хиляда лева. Като се добавят и всички аксесоари, необходими на мъника, сумата набъбнала сериозно.

Това обаче ни най-малко не смутило Асен Блатечки, който бил на мнение, че детето му трябва да получи само най-доброто. Детската количка, в който Диляна разхожда Борил например, е последен хит във Великобритания и дори съпругата на принц Уилям - Кейт Мидълтън, използва такава, за да разхожда първородния им син.