април 26, 2024

Асен Блатечки комплексиран от Диляна заради пари

https://kliuki.net/kliuki/asen-blatechki-kompleksiran-ot-dilyana-zaradi-pari/143747 Kliuki.net
Асен Блатечки комплексиран от Диляна заради пари

Асен Блатечки се дразнел, че Диляна Попова демонстрирала високия си стандарт на живот

Асен Блатечки е комплексиран от Диляна заради пари, научи Kliuki.net.

Актьорът може да е известен, но трудно ще припечели толкова, че да може да задмине хонорарите на моделката. В момента той взима допълнително като рефер в музикален формат, но когато този ангажимент отпадне, той пак ще си я кара на приходите от представления.

[caption id="attachment_71184" align="alignright" width="300"]Асен Блатечки Асен Блатечки комплексиран от Диляна заради пари[/caption]

Асен Блатечки се дразнел, че Диляна Попова демонстрира пред хората високия си стандарт на живот. Наскоро тя се похвалила, че разполага със свой апартамент, Мерцедес и солидна пачка, писа ПИК.

Манекенката държала да се знае, че не е омотала Блатечки заради финанси и затова постоянно се перчела пред приятели как е достатъчно богата. Това обаче не понасяло на половинката й, защото той пък не може дори да я стигне.

Диляна заработвала поне 7-8 хиляди месечно, което при Асен Блатечки просто няма как да се случи. Тя си купила жилище до Южния парк в столицата, което е на стойност около 200 хиляди лева.

Синеоката любимка от родните сериали често правила подаръци на Асен и го водила на почивки, а той не се чувствал особено комфортно.

Ако нещата се развиват в този дух, нищо чудно Диляна Попова и Асен Блатечки да се скарат, притесняват се техни близки.