септември 28, 2023

Асен Блатечки се изнесе от дома на Диляна, взе дори и телевизора

https://kliuki.net/kliuki/asen-blatechki-se-iznese-ot-doma-na-dilyana-vze-dori-i-televizora/146343 Kliuki.net
Асен Блатечки се изнесе от дома на Диляна, взе дори и телевизора

Асен Блатечки окончателно се изнесе от дома на любовницата си

Асен Блатечки беше забелязан да си пренася целия багаж от апартамента

Асен Блатечки окончателно се изнесе от дома и живота на Диляна Попова. Вчера всички надежди на манекенката, че тя и бащата на сина й могат да изгладят отношенията си и да бъдат заедно, бяха попарени и то от самият актьор. Който беше забелязан да изнася багажа си от жилището й.

[caption id="attachment_91116" align="alignleft" width="300"]Асен Блатечки вече не е с Диляна Попова Асен Блатечки вече не е с Диляна Попова[/caption]

Бдителни папараци изловиха звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" да пренася огромни куфари с дрехи от дома на Попова към жилището на жена си Катерина, която заряза заради моделката. И не само това. Блатечки е изнесъл не само всичките си дрехи, ами и дори и някои мебели от апартамента на манекенката, в това число и огромен плазмен телевизор.

"Видяхме го да товари куфарите, заедно с няколко фотьойла и телевизор и да потегля", разказват свидетели на случващото се, научиха от vsekiden.com. Очевидно раздялата между секссимвола на родните кино и театър и красивата манекенка е окончателна и безвъзвратна. За краха в отношенията им се заговори още в началото на тази година след като стана ясно, че са се изпокарали жестоко навръх Нова година.

Това се случи само три месеца, след като двамата се сдобиха със син. Въпреки това обаче изглежда чувствата помежду им не са били достатъчно силни. Близки до актьора споделят, че именно жена му Катерина винаги е била и ще си остане голямата му любов. Докато случилото се с Диляна е само моментно увлечение, което е преминало.

"Нещата с Диляна се случиха твърде бързо, а и тя много настояваше да има бебе. Решението за детето определено не беше негово", коментират и нейните приятелки. Които са убедени, че двамата така или иначе щяха да се разделят, тъй като не са един за друг.