март 31, 2023

Асен Блатечки унижи Диляна на премиерата на филма си

https://kliuki.net/kliuki/asen-blatechki-unizhi-dilyana-na-premierata-na-filma-si/145471 Kliuki.net
Асен Блатечки унижи Диляна на премиерата на филма си

Асен Блатечки напълно игнорира майката на сина си на премиерата на "Съдилището"

Асен Блатечки отиде съвсем сам на премиерата, Диляна трябваше да отиде с приятелки

Асен Блатечки унижи жестоко Диляна Попова на премиерата на филма с негово участие "Съдилището". Актьорът се появи съвсем сам на дългоочакваното представяне на лентата и не обърна грам внимание на майката на сина си. Която пристигна, придружена от приятелки.

asen sadilishtetoИ това далеч не е всичко. Моделката беше избутана да седне чак на четвъртия ред в кино салона, докато звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" се настани най-отпред, заобиколен от целия екип на филма. Двамата дори не се погледнаха нито по време на прожекцията, нито пък след нея.

"Все едно бяха непознати, тя дойде и си тръгна с приятелките си, той пък през цялото време беше с колеги", разказват ошашавени гости на премиерата на "Съдилището". На какво се дължи необичайното поведение на Асен Блатечки и Диляна, които наскоро станаха родители на малкия Борил?

Според част от феновете им, между двамата няма никаква драма, те просто са се опитали да се опазят от нежеланото внимание на медии и папараци. Затова и са пристигнали поотделно на премиерата на филма, научиха от bgreality.bg. Други обаче са на мнение, че случилото се е показателно за връзката между двамата.

"Асен Блатечки винаги и навсякъде ходеше с Катерина - жена си. Щом не иска да се показва с Диляна, значи има причина за това", категорични са форумци.

Както знаете, връзката между актьора и моделката предизвика зверски скандал в светското и медийното пространство. Към момента обаче не е ясно дали Попова все пак е успяла да раздели Асен Блатечки с жена му или не, тъй като съседи на Катерина разкриват, че той доста често остава за през нощта при нея.

В същото време с Диляна не се показва абсолютно никъде.