март 29, 2024

Асен Блатечки загърби Диляна, забавлява се с други (Снимки)

https://kliuki.net/kliuki/asen-blatechki-zagarbi-dilyana-zabavlyava-se-s-drugi-snimki/144480 Kliuki.net
Асен Блатечки загърби Диляна, забавлява се с други (Снимки)

Асен Блатечки не остана безразличен към чара на непозната девойка по време на мотосъбора на Предела

Асен Блатечки определено е загърбил отношенията си с Диляна Попова. Докато моделката си стои вкъщи, бременна с общото им дете, актьорът се забавлява на мотосъбора на Предела. Където е бил заедно с жена си Катя, ако се вярва на думите на очевидци. Това обаче далеч не е единственият удар по любовницата му.

[caption id="attachment_79060" align="alignleft" width="300"]Асен Блатечки се забавлява добре на Предела Асен Блатечки се забавлява добре на Предела[/caption]

Не стига, че Асен Блатечки прекара цял семейно с майката на дъщеря си, ами и по време на игрите на събора без стеснение се закачаше с непознато, младо момиче. Звездата от "Стъклен дом" и "Фамилията" с интерес гледаше как младата госпожица си съблече блузката и остана само по сутиен докато миеше един от моторите. Асен Блатечки дори и направи и няколко снимки с телефона си, след което без стеснение я напрегръща пред смаяните хора.

Жена му Катя обаче не се забелязваше никъде. Близки до двойката издават, че тя отдавна е свикнала на поведението на мъжа си и се е примирила, че е сваляч. Запознати с отношенията им са категорични, че именно с благия си нрав и търпение Катерина е успяла да си го спечели обратно, след като стана ясно, че Асен чака дете от любовницата си.

"Диляна е много ревнива и не би допуснала подобно волно държание. Докато Катето е ларж, оставя го да си вилнее, стига след това да се прибере при нея", коментират близки до Асен Блатечки и жена му.

[gallery link="file" ids="79061,79062,79063,79064,79065,79066"]