април 19, 2024

Асен Вапцаров си сцепи главата в Като две капки вода

https://kliuki.net/kliuki/asen-vapcarov-si-scepi-glavata-v-kato-dve-kapki-voda/143879 Kliuki.net
Асен Вапцаров си сцепи главата в Като две капки вода

Асен Вапцаров си сцепи главата в Като две капки вода, Къци се притесни

Асен Вапцаров си сцепи главата в Като две капки вода, видя Kliuki.net.

Гафът се случи на сцената на предаването, докато синът на Къци Вапцаров, беше влязъл в ролята на Ангън Йънг от AC/DC. Той така се вживя в изпълнението, че по едно време си фрасна челото с китарата.

[caption id="attachment_72424" align="alignright" width="300"]Като две капки вода Като две капки вода притесни Къци, синът му Асен си сцепи главата[/caption]

На момента му потече кръв, което притесни особено Къци, но Асен продължи и се справи мъжки със ситуацията.

Журито на Като две капки вода се впечатли от геройската му постъпка и дори жегна Къци, че момчето му го бива много повече от него, което нямаше как да не помрачи вечната усмивка на лицето на шоумена.

Преди време, самият Къци щеше да се пребие в Като две капки вода, но за щастие, извади късмет и не се случи нещо по-лошо. Снощи и Зуека „целуна” земята, когато Донков си отвори чадъра, преди да се махне след края на задачата си, писа изданието kliuki.ws.

Тогава водещият си преплете краката и се пльосна пред всички, но нямаше наранявания. Наближава финалът на Като две капки вода, който е следващата седмица.

Тогава ще лъсне всичко, защото мнозина предполагат, че има фаворити, които се бутат от продукцията напред. Нети например, докато аудиторията предпочита да спечели Къци Вапцаров.

А вие кой от двамата намирате за по-талантлив и смятате, че трябва да спечели наградата в Като две капки вода?