юни 23, 2024

Атанас Месечков: Опознах тялото на Нели в детайли!

https://kliuki.net/kliuki/atanas-mesechkov-opoznah-tyaloto-na-neli-v-detayli/143756 Kliuki.net
Атанас Месечков: Опознах тялото на Нели в детайли!

Атанас Месечков прекали с намеците относно тялото на Нели, ще ядоса Александър Сано

Атанас Месечков си позволи тънки намеци за тялото на Нели, което би ядосало всеки мъж, забеляза Kliuki.net.

Танцьорът явно си мисли, че щом Александър Сано е толерантен и не се гневи от вниманието към половинката му, то той ще се мълчи и занапред.

[caption id="attachment_71262" align="alignright" width="300"]Атанас Месечков Атанас Месечков се хвали как знаел всяка част от тялото на Нели Атанасова[/caption]

Месечков се изряза, че опознал Нели в такива детайли, че вече нямало част от нея, която да не знае как изглежда... Зрителите останаха напълно възмутени от коментарите му.

„Какво си позволява той?! Светът не се върти около него!”, „Прекалено лично изказване, това може да се тълкува всякак, нарочно ли го прави??”, „Често взе да прави такива изцепки, които съвсем не са на място! Не му прави чест!”, гласят отзивите на страницата на Денсинг Старс.

„Ей направо си изпроси боя, Косъма да не те грабне сега!”, „Човекът си казва, че всяка част от тялото й е видял, те това е...”, изригнаха още с насмешка във виртуала по адрес на Атанас Месечков.

Още, докато Сано беше в Къртицата, Нели и Наско тренираха до късно, а тя се отпускаше уморена върху колената му. Тези снимки смутиха околните, но всички знаят, че Нели е напълно отдадена само и единствено на Сашо.

Тук вече чашата преля, защото Атанас Месечков не се замисли, че поведението му е непристойно. Красивата Нели винаги е събирала погледите на силния пол, но нека не забравят, че тя не е сама.

А вие какво мислите за думите на Атанас Месечков?!