май 17, 2024

"Аз съм дърта пияница" с официален клип (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/az-sam-darta-piyanica-s-oficialen-klip-video/144114 Kliuki.net
"Аз съм дърта пияница" с официален клип (Видео)

"Аз съм дърта пияница" зарадва феновете, вече си има официален видеоклип

"Аз съм дърта пияница" за нула време се превърна в хит номер едно, особено сред по-младата аудитория. Тийнейджърите не спират да си тананикат авторския хит, с който Радо Михов взриви България търси талант. За тяхна радост, "Аз съм дърта пияница" вече си има и официално видео.

[caption id="attachment_76618" align="alignleft" width="300"]"Аз съм дърта пияница" вече с видео "Аз съм дърта пияница" вече с видео[/caption]

Съвсем в стила на текста и музиката, клипчето също е изключително веселяшко и с настроение. В него героят на Радо Михов стои в бара, изтупан в лъскав костюм и заобиколен от още по-лъскави и нагласени госпожици, които се опитват да привлекат вниманието му. Естествено, като повечето мъже, той се поддава на ухажванията им.

В един момент обаче се сеща, че вкъщи го чака съпругата му, която му е направила баница. И в крайна сметка се връща при нея, слагайки "хепи енд" на историята. И макар на по-голямата част от оналйн потребителите клипето на "Аз съм дърта пияница" да се хареса, имаше и такива, които не скриха неодобрението си към парчето.

"Как може да наричате това песен, не разбирам!", "Накъде отива музиката" и "Много малоумно парче" са само част от отзивите на възмутените хора. А вие какво ще кажете? Харесва ли ви "Аз съм дърта пияница" или не?