март 28, 2024

Азис и Ванко 1 създадоха съвършената Николета в новото видео (Виж как я коригираха)

https://kliuki.net/kliuki/azis-i-vanko-1-sazdadoha-savarshenata-nikoleta-v-novoto-video-vizh-kak-ya-korigiraha/141695 Kliuki.net
Азис и Ванко 1 създадоха съвършената Николета в новото видео (Виж как я коригираха)

Николета или по-точно нейното съвършено копие – това виждаме в новия клип на Азис и Ванко 1

[caption id="attachment_55305" align="alignright" width="300"]Азис и Ванко 1 създадоха една съвършена Николета - това тя ли е наистина?! Азис и Ванко 1 създадоха една съвършена Николета - това тя ли е наистина?![/caption]   Азис и Ванко 1 създадоха съвършената Николета в новото си видео „Като тебе втори няма”! [caption id="attachment_55306" align="alignleft" width="300"]Николета вади кукленски ръце - като нарисувана е Николета вади кукленски ръце - като нарисувана е[/caption] Чалга звездата покани приятелката си, за да създаде уникален клип към хитовото си парче. Той вече изхвърли един вариант в коша, а този вторият определено побърка от кеф феновете… Особено заради Николета Лозанова! [caption id="attachment_55307" align="alignright" width="300"]Николета и нейните истински крака - не са чаааак толкова дълги като в клипа, нали?! Николета и нейните истински крака - не са чаааак толкова дълги като в клипа, нали?!
сн.: БУЛФОТО[/caption] Тук тя е изключително примамлива, разкрива много от себе си, както скоро не го беше правила, а тялото й е идеално, забеляза Kliuki.net. Като казахме, че е идеално, трябва да отбележим, че коментарите в мрежата са отново критично настроени към нея. Истината е, че тук виждаме една силно обработена Николета – с дълги крака, кукленски ръце, направо перфектна. В някои сцени това си личи съвсем. Николета се протяга на дивана, после на фотьойла и така няма как да остане незабелязано, че формите й не са точно нейните, смятат потребителите. Разбира се, че феновете са в захлас. За тях това е най-красивата жена в България и може би са прави, но когато се прекалява с ефектите и се правят нещата прекалено изкуствени, то винаги се набива на очи. Може сами да прецените дали плейметката е имала нужда от такива корекции. Тя не се слави с манекенски пропорции, но за сметка на това пък е най-търсеният модел у нас. Неповторимото й излъчване е причина да има хиляди обожатели, които й се прекланят ежедневно. Смятаме, че тя така и така си е божествена, затова е излишно да я превръщат в създание от приказките, нали?! Вижте и вие и ни кажете, споделяте ли мнението във виртуала, че Азис и Ванко 1 са създали съвършената Николета в новото си видео „Като тебе втори няма”!