май 04, 2024

Азис представя бебето на Гущерови за свое (Вижте как излъга, че е станал баща)

https://kliuki.net/kliuki/azis-predstavya-bebeto-na-gushterovi-za-svoe-vizhte-kak-izlaga-che-e-stanal-bashta/166272 Kliuki.net
Азис представя бебето на Гущерови за свое (Вижте как излъга, че е станал баща)

Азис представя третото дете на Светлана и Християн Гущерови за свое, видя Kliuki.net.

Певецът изобщо не е станал баща за втори път, както се опита да го изкара, само и само да предизвика интерес към особата си. Напротив. Той най-вероятно просто е приел да стане кръстник на малчугана, а както знаете, според църковните канони, кръстникът е втори баща.

„Да станеш баща за втори път на 44 години е благословия!“, написа Азис под снимка с бебе на около месец. Ромският славей уточни, че е момченце и се чувства много горд татко.

Постът на изпълнителя предизвика бурни реакции и никой нито за миг не се усъмни в новината. Дори от Нова ТВ се вързаха на „партенката“, но след като си провериха информатора, бързо изтриха лъжливата информация от сайта си.

Азис вече има едно дете – красивата Рая на 14 г. Майката на момиченцето е Галя, като според официалната версия тя е заченала ин витро, а донор е бил фолк певеца. И тук обаче се прокрадват съмнения, тъй като момиченцето е със сламено руси коси, сини очи и бяла на цвят кожа.

Източник: Лупа