март 28, 2024

Азис стана татко за втори път! Този път на момче (От кого е)

https://kliuki.net/kliuki/azis-stana-tatko-za-vtori-pat-tozi-pat-na-momche-ot-kogo-e/166258 Kliuki.net
Азис стана татко за втори път! Този път на момче (От кого е)

„Да станеш баща за втори път на 44 години е благословия! Момче е!“ С тази новина фолк певецът Азис взриви медиите и социалните мрежи. Никой не очакваше, но да – Азис отново е станал татко.

Момченцето е на не повече от месец, като изпълнителят на „Хабиби“ ревниво е пазил голямата тайна. Той съобщи едва днес блатата вест и получи стотици поздравления от родните звезди, сред които Николета Лозанова, Поли Генова, Маринела Арабаджиева и т.н. Всички те бяха не по-малко изненадани, отколкото фенове му.

Но коя е майката? Според една от версиите Азис е станал баща благодарение на сурогатна майка. Сурогатството обаче е забранено у нас, така че тази версия е малко вероятна. Според друг слух изпълнителят е бил донор на своя приятелка, с която са уредили предварително и по законов ред неговото бащинство.

Припомняме, че Азис има и 15-годишна дъщеря, която също не е зачената по естествен път. Майка й Галя забременява ин витро, като уж донор е ромският славей. Заради русите коси, сините очи и белият цвят на лицето на детето обаче все повече се коментира, че явно е зачената с чужд анонимен донор.

Дали и сегашният случай е такъв, остава загадка. Азис не е от хората, които коментират личния си живот.