май 01, 2024

Баба, ама друг път: Деми Мур шашна с лебедова шия като на 20-годишна (На 62 актрисата показа идеално стегната кожа – Снимки)

Актрисата не спира да впечатлява със стегната кожа и младежки вид

https://kliuki.net/kliuki/baba-ama-drug-pat-demi-mur-shashna-s-lebedova-shiya-kato-na-20-godishna-na-62-aktrisata-pokaza-idealno-stegnata-kozha-snimki/217321 Kliuki.net
Баба, ама друг път: Деми Мур шашна с лебедова шия като на 20-годишна (На 62 актрисата показа идеално стегната кожа – Снимки)

Сияещата и луксозна Деми Мур ще отпразнува 62-ия си рожден ден тази година, но смело можем да кажем, че в зората на седемдесетте изглежда невероятно. Вчера, 29 януари, актрисата бе забелязана в Ню Йорк, избрала за визията си  семпли дънки и топ, които допълни с черно палто и слънчеви очила.

Феновете обърнаха внимание на гладката й шия, която на нейната възраст изглежда наистина несравнима. И макар да е нетърпелива да споделя съвети за грижа за кожата, актрисата подчертава колко е важно да се грижите за себе си отвътре навън. „Определено вярвам, че красотата започва в теб. Външно можете да правите каквото искате, но ако не се чувствате добре, тогава всичките ви усилия няма да доведат до резултат.

Припомняме, че актрисата прави йога 3 пъти седмично, а освен това обича да плува. Що се отнася до храненето, тя не пие алкохол и захар, предпочита бульони, риба и зеленчуци.

Скоро Деми Мур стана баба на първородната си внучка. Дъщеря й я дари с момиченце, но никой не може да каже на тая ослепителна  луксозна жена, че е баба в най-общия смисъл на думата.

Източник: Космо ру