април 27, 2024

Баба Гуси влиза в „Гласът на България“? (ХИТ ВИДЕО)

https://kliuki.net/kliuki/baba-gusi-vliza-v-glasat-na-balgariya-hit-video/143195 Kliuki.net
Баба Гуси влиза в „Гласът на България“? (ХИТ ВИДЕО)

Баба Гуси като нищо може да прояви някой певчески талант и със сигурност ще скрие топките на журито – в буквален смисъл

[caption id="attachment_66425" align="alignleft" width="300"]Баба Гуси Баба Гуси щял да се справи по-добре от монахинята в Гласът на Италия[/caption]

Баба Гуси влиза в „Гласът на България“! Този слух тръгна покрай споделянето на свръхпопулярното клипче с монахинята от „Гласът на Италия“, видя Kliuki.net.

„Предлагам за следващия кастинг на Гласът на България да изпратим Баба Гуси! Със сигурност ще им скрие топките“, пошегуваха се водещите на Господари на ефира Мария Игнатова и Румен Угрински. Клипът с монахинята Кристина от „Гласът на Италия“ бе излъчен в рубриката „Гледам и не вярвам на ушите си“ заради широката популярност, която доби само за два дни в мрежата (вж по-долу).

Нашата Баба Гуси като нищо може да прояви някой певчески талант и със сигурност ще скрие топките на журито – в буквален смисъл, най-вече. Набеденият архимандрит Августин може да се пробва дори по-успешно в „България търси талант“, продължават да се шегуват зевзеци в нета.

Разбира се, Баба Гуси не може да се сравнява с монахинята от „Гласът на Италия“, чиито единствен „порок“ е музиката.

Интересът към видеото й е най-вече заради парадокса духовно лице да участва в риалити шоу. Сестра Кристина решава да се яви на кастинг в „Гласът на Италия“, подкрепяна от още няколко монахини. Както е известно за този формат, журито не знае кой пее и не вижда кандидата, докато не натисне бутона за „Да“ и столът му не се обърне.

Затова изненадата за журито на музикалното риалити бе голяма, когато видя певица в расо на сцената. По ирония, сестра Кристина избра рапъра Джей Акс за свой ментор – неговият прякор е Дявола.

А дали Баба Гуси ще влезе в Гласът на България, е доста съмнително, но пък благосклонният и бъбрив йеромонах Кирил може да се пробва...