април 20, 2024

Багата разтърси САЩ с историята за нападението срещу него: Един на милион оцелява след такава травма (Вижте признанията му)

https://kliuki.net/kliuki/bagata-raztarsi-sasht-s-istoriyata-za-napadenieto-sreshtu-nego-edin-na-milion-ocelyava-sled-takava-travma-vizhte-priznaniyata-mu/155122 Kliuki.net
Багата разтърси САЩ с историята за нападението срещу него: Един на милион оцелява след такава травма (Вижте признанията му)

Багата говори откровено за атаката с нож срещу него и как е оцелялБагата разкри, че фактът, че е жив, е истинско чудо

Багата разтърси САЩ с историята за нападението срещу него и оцеляването си. Което е иситнско чудо. Както знаете, той беше наръган по време на меле в Домби през 2012 година. И отвъд Океана живо се интересуват от цялата скандална история. Благой Иванов е център на вниманието тази седмица, след като в събота вечерта ще дебютира в октагона на най-голямата сцена на този спорт - UFC. 31-годишният софиянец ще се изправи срещу бившия световен шампион в тежка категория Жуниор дос Сантос в главния мач на галавечерта в Бойси, Айдахо. Бразилецът се завръща на сцената, след като една година участва в допинг скандал, от който в крайна сметка бе оневинен. [caption id="attachment_141202" align="aligncenter" width="580"]Благой Иванов Багата Снимка: Хотнюз[/caption] По този повод Багата е търсен за редица интервюта отвъд океана. В едно от тях българинът разказва за инцидента в столичния клуб “Домби” през 2012г., когато бе намушкан с нож в близост до сърцето. Медиите в САЩ припомнят, че Иванов е претърпял 6-часова операция в “Пирогов” и е бил поставен 85 дни в медикаментозна кома. “Докторите ми казаха, че само един на милион оцелява след подобна травма като моята”, споделя Благой. И допълва: “След като се възстанових, моментално исках да се върна на ринга. Това винаги е било моята воля”. В пресата припомнят, че са необходими 7 месеца на българина, за да се върне в октагона и да запише победа на турнира Белатор срещу Мани Лара през септември 2013г, предават от hotnews.bg.