май 20, 2024

Барбара от “Ергенът” вършее по баровете (Маникюристката не ще и да чуе за Алек – Снимки)

За част от момите любовното риалити завърши завинаги

https://kliuki.net/bg-kliuki/barbara-ot-ergenat-varshee-po-barovete-manikyuristkata-ne-shte-i-da-chue-za-alek-snimki/222920 Kliuki.net
Барбара от “Ергенът” вършее по баровете (Маникюристката не ще и да чуе за Алек – Снимки)

Барбара обаче не смята да страда много-много по прословутия ерген и ударно се е отдала на живот. Тя се представи в “Ергенът” като жена, която си мечтае за любов и семейство, а заветната сватба можеше и да се случи с Алек. За съжаление обаче, той ѝ показа вратата и към днешна дата ергенката се наслаждава на всички удоволствия, които предлагат баровете у нас.

Според кадрите ѝ в Инстаграм всяка вечер Барби се подвизава в различен клуб, а компания ѝ правят както дами, така и мъже. Дали около нея се върти някой по-сериозен момък, не става ясно, но ако целта е да привлича вниманието, поне досега успява.

“Ергенът” безспорно бе предизикателство за всички моми, които събраха смелост да се покажат в ефир и да се борят за сърцето на един мъж. В продължение на седмици Алек имаше възможността да общува с тях и малко по малко да намалява бройката им около себе си.

Барбара се представи като собственичка на салон за красота, която през деня прави маникюри, а през нощта допълва бюджета си като барманка в дискотека. За капак тя е и състезателка по борба и явно не се страхува да се пробва в типично мъжки спортове.

Източник: woman.bg