април 25, 2024

Бързи и яростни 7 - последният от поредицата?

https://kliuki.net/kliuki/barzi-i-yarostni-7-posledniyat-ot-poredicata/146520 Kliuki.net
Бързи и яростни 7 - последният от поредицата?

Бързи и яростни 7 ще е последният филм от поредицатаБързи и яростни 7 няма да има продължение

Бързи и яростни 7 най-вероятно е последният филм от поредицата. В това се съмняват експертите от Холивуд, запознати със снимачния процес на екшън филмите. И причината за липсата на продължение на култовата поредица не е само смъртта на Пол Уокър, който, наред с Вин Дизел, беше основната фигура в действието.

[caption id="attachment_91982" align="alignright" width="300"]Бързи и яростни 7 е последният от поредицата Бързи и яростни 7 е последният от поредицата[/caption]

Оказа се, че самият режисьор на седмата лента - Джеймс Уан, не показва особено желание да работи по осмия поред филм. Първоначално той приел предложението да работи пи Бързи и яростни 8, но впоследствие се отказа, за да снима втората част на ужасите "Заклинанието". Режисьорът на шестия филм от сагата - Джъстин Лин, пък отказа, тъй като има твърде много ангажименти покрай снимките третия Стар Трек.

Така на практика лентата остава без сценарист и режисьор, които да я направят. Освен това има сериозни съмнения и за звездите, които да участват в евентуална осма част. Договорите на почти всички големи имена от поредицата са изтекли и ще се наложат преговори, за да бъдат убедени да подпишат контракти за нов филм.

Да не говорим, че основните звезди в екшън поредицата - Вин Дизел, Мишел Родригел, Тайрън Гибсън и Лудакрис не изгарят от особено желание да продължат да играят в Бързи и яростни, при положение, че колегата им Пол Уокър вече не е между живите.

Мнението им, а и това на по-голямата част от феновете е, че Бързи и яростни 7 трябва да си остане в историята като последния филм от сагата. От една страна като почит към паметта на загиналия Пол Уокър и от друга - заради факта, че без него бандата на Вин Дизел никога няма да бъде същата. И съответно и филмите за нея.

Създателите обаче не искат току така да се откажат от печелившия филм. Появиха се дори спекулации, че братът на Пол - Коди, ще го замести в следващата част, както направи и в част от снимките на Бързи и яростни 7.