април 19, 2024

Бързи и яростни 7 - снимките продължават след смъртта на Пол Уокър

https://kliuki.net/kliuki/barzi-i-yarostni-7-snimkite-prodalzhavat-sled-smartta-na-pol-uokar/143413 Kliuki.net
Бързи и яростни 7 - снимките продължават след смъртта на Пол Уокър

Бързи и яростни 7 се завръща, продуцентите довършват сагата с участието на двамата братя на Пол Уокър

Бързи и яростни 7 все пак ще бъде завършено. След шока, който смъртта на Пол Уокър предизвика както за продукцията, така и за феновете, снимките бяха преустановени за няколко месеца, докато бъде взето решение как да бъде продължена поредицата.

[caption id="attachment_68313" align="alignleft" width="300"]Бързи и яростни 7 продължават с Калеб и Коди Уолкър Бързи и яростни 7 продължават с Калеб и Коди Уолкър[/caption]

Все пак снимките на Бързи и яростни 7 продължават. Нещо повече, това, което до преди няколко месеца бяха само слухове, вече е факт. Братята на трагично загиналия Пол Уокър - Калеб и Коди, ще довършат неговата роля. Двамата вече бяха забелязани на снимачната площадка на седмия филм от поредицата, а една от звездите във филма - рапърът Лудакрис, дори публикува снимка, на която на заден план се виждат Коди, който е на 25 и по-големият - Калеб, на 36. Братята се усмихват и се разхождат между останалите членове на екипа на Бързи и яростни 7.

Малко по-късно и Вин Дизел направи същото, като качи снимка, на която е заедно с двамата братя. Звездата от "Хрониките на Ридик" отправи и послание към родителите на братята Уокър, изтъквайки, че са отгледали страхотни деца.

Припомняме ви, че Пол Уокър загина в зверска катастрофа в края на ноември миналата година. Това накара продуцентите на Бързи и яростни 7 да преустановят снимките на филма. Които бяха подновени преди няколко дена, предават от Daily Mail.

[gallery link="file" ids="68314,68315"]