март 29, 2024

Бащата на щерката на Симона Загорова – аут от първия рожден ден на малката (Дъщерята на Глория не ще и да чуе за Даниел)

https://kliuki.net/kliuki/bashtata-na-shterkata-na-simona-zagorova-aut-ot-parviya-rozhden-den-na-malkata-dashteryata-na-gloriya-ne-shte-i-da-chue-za-daniel/165781 Kliuki.net
Бащата на щерката на Симона Загорова – аут от първия рожден ден на малката (Дъщерята на Глория не ще и да чуе за Даниел)

Симона Загорова не е в най-цветущи отношения с бащата на дъщеря си, макар да твърди обратното, видя Kliuki.net.

Щерката на Глория е безкрайно разочарована от поведение на доскорошния си възлюбен Даниел и не ще и да чуе за него. Тя му е толкова ядосана, че дори смята да не го покани на партито по случай първия рожден ден на дъщеричката им, който е след броени дни. Причината за неприязънта на Симона е нежеланието на Даниел да помага в отглеждането на малката Галина - нито финансово, нито по какъвто и да био друг начин. Майка му също все по-рядко помагала с момиченцето и така грижите за нея падали единствено на гърба на Симона и нейната майка Глория. [caption id="attachment_192022" align="aligncenter" width="350"]симона загорова и даниел Снимка: Инстаграм[/caption] Очевидното разочарование на Загорова си личи много ясно в един от последните й постове в социалните мрежи. „Понякога в очите ти падат хора – ниско, много ниско“. И макар да не го заявява в прав текст, според близките й става въпрос именно за огромно разочарование от Дани. С когото уж бяха много влюбени и щяха да гледат заедно детето си в дома на Глория. Малко след раждането на Галина обаче, отношенията им  се пропукаха сериозно. Като вина за това има и поп фолк примата, която не криеше, че не одобрява обикновения полицай за гадже на щерка й.