май 03, 2024

Бен Афлек с една от най-скандалните изневери в Холивуд – кръшна на Джен с бавачката (Топ 5 на звездите със слабост към детегледачките)

https://kliuki.net/kliuki/ben-aflek-s-edna-ot-nay-skandalnite-izneveri-v-holivud-krashna-na-dzhen-s-bavachkata-top-5-na-zvezdite-sas-slabost-kam-detegledachkite/163685 Kliuki.net
Бен Афлек с една от най-скандалните изневери в Холивуд – кръшна на Джен с бавачката (Топ 5 на звездите със слабост към детегледачките)

Бен Афлек е стар коцкар по отношение на бавачките

Кръшкането с бавачки е запазена марка за някои от най-известните личности на Холивуд. Бен Афлек например имаше скандална афера именно с детегледачката по време на връзката си с Дженифър Гарнър. Двойката се раздели официално през 2015 г., но месеци малко след това стана ясно какви ги е вършил актьорът. Бившата му вече партньорка призна, че е разбрала месеци след фактическата изневяра. Така отношенията им приключиха, но бавачката бе последният фактор, който натежа при развода. [caption id="attachment_182542" align="aligncenter" width="300"]Бен Афлек си пада по бавачки Бен Афлек си пада по бавачки
Снимка: James Atoa/Everett Collection[/caption] Не само Бен Афлек обича детегледачки. Макар на практика да се грижат за децата им, звездите не се свенят да мърсуват под собствения си покрив с "антуража". Джъд Лоу и Сиена Милър също минаха по този път през далечната 2005 г. Дейзи Райт бе причината връзката им почти да се разпадне. В крайна сметка обаче двамата успяха да преодолеят кризата и да спасят отношенията си. Лоу съжали за грешката си и публично се извини на годеницата си. Както се казва, корабът не потъна.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by sene meslehetim (@sene_meslehetim)

Милдред Баена пък съсипа брака на друга знакова фигура на звездния небосклон – Арнолд Шварценегер. Изневярата му с нея през 1990 г. му донесе и извънбрачен син. Скандалът избухна едва през 2011 г. и съпругата му Мария Шрайдър с един замах се разведе с него.

През 1988 г. лъсна изневярата с бачаката и на Робин Уилямс. Марша Гарсес бе причината жена му Валери Веларди да си събере багажа. След като семейството официално се разведе, актьорът си прибра любовницата, ожени се и живя с нея цели 21 години.

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Must Act (@must_act)

Не малко спекулации се вихрят и около кръшканията на Итън Хоук, коментира още slava.bg. Разводът му с Ума Търман през 2005 г. доведе до разкритията за залитането му с детегледачката, за която актьорът дори се ожени три години по-късно.