юни 19, 2024

Берен Саат каза сбогом на киното, заминава за Америка

https://kliuki.net/kliuki/beren-saat-kaza-sbogom-na-kinoto-zaminava-za-amerika/143572 Kliuki.net
Берен Саат каза сбогом на киното, заминава за Америка

Берен Саат (Beren Saat) напуска киното след сватбата, заминава за Америка

Берен Саат (Beren Saat) слага край на телевизионната си кариера. Една от най-добрите турски актриси смята да се раздели официално със света на киното след сватбата си. Сериалът „Отмъщението“ бе последният проект на Берен и тя сподели, че напуска киното след него. Причината — уморена е от 10 години снимки без почивка и смята да се посвети на бъдещото си бебе.

За да си гарантира спокойствие през предстоящите месеци на бременността, Берен Саат (Beren Saat) напуска и Турция. Заедно с годеника си Кенан Доулу, с когото трябва да се оженят съвсем скоро, звездата заминава за Лос Анджелис и смята трайно да се установи там.

[caption id="attachment_69787" align="aligncenter" width="300"]Берен Саат (Beren Saat) напуска киното Берен Саат (Beren Saat) напуска киното[/caption]

Самият певец споделя, че е получил изключително примамлива оферта от американски продуценти и ще продължи да развива кариерата си отвъд Океана. Берен пък се уморила от киното, иска време за семейството си и почивка, а както се говори, очаква и бебе.

[caption id="attachment_69786" align="aligncenter" width="250"]Актрисата се посвещава на семейството и бъдещото бебе Актрисата се посвещава на семейството и бъдещото бебе[/caption]

Именно новината, че е бременна е и основната причина Берен Саат (Beren Saat) да се оттегли от киното окончателно. Освен това актрисата натрупа солидно състояние след 10 години упорита работа през камерите. Според запознати, състоянието й се изчислява на повече от 20 милиона долара, което я прави една от най-богатите звезди в Турция.

Все пак актрисата намери доста оригинален начин да се сбогува с феновете, преди да слезе от екран. Тя засне късометражен черно-бял филм, който жъне голям успех в Турция, пишат от haberaktuel.com.