юли 14, 2024

Берен Саат мести сватбата в САЩ през юни

https://kliuki.net/kliuki/beren-saat-mesti-svatbata-v-sasht-prez-yuni/143850 Kliuki.net
Берен Саат мести сватбата в САЩ през юни

Берен Саат отложи сватбата, мести я в САЩ

Берен Саат отложи сватбата. Чаровната актриса заминава за САЩ, където смята да празнува с бъдещия си съпруг Кенан Доулу венчавката. След трусовете, които разтърсиха Турция на 24 май, актрисата се отказа да се жени в Истанбул и реши да го направи на 26 юни в САЩ.

Другата причина звездата да отложи венчавката си, се оказа засиления интерес към нея. В Турция следяха всяка втора стъпка на актрисата, а земетресението, което разтърси страната ден преди обявената дата окончателно я отказа.

[caption id="attachment_72180" align="alignright" width="300"]Берен Саат не ще да е Истанбулска булка Берен Саат не ще да е истанбулска булка[/caption]

Запознати издават, че Берен Саат от известно време имала сериозни колебания дали да се венчае в родната си Турция. Звездата от „Отмъщението“ видяла огромния интерес към нея и решила, че е най-добре да се покрие, освен, ако не иска тълпи от фотографи на събитието. Двамата с Кенан решили да се венчаят през юни, край имението му в Лос Анджелис. Гости на събитието ще бъдат само най-близките приятели и роднини на актрисата и малцина от колегите й. Ако въобще ги покани.

Усилено се говори, че за венчавката в Истанбул е похарчен над милион, но Берен Саат въобще не се притеснява от разточителството си. По всяка вероятност звездата ще използва приготовленията за пиршество, на което да се сбогува с колегите и приятелите си, дни преди да отпътува.