май 29, 2023

Берен Саат със сватбен подарък за 7 милиона долара

https://kliuki.net/kliuki/beren-saat-sas-svatben-podarak-za-7-miliona-dolara/143115 Kliuki.net
Берен Саат със сватбен подарък за 7 милиона долара

Берен Саат получи подарък от 7 милиона долара

Берен Саат получи подарък от годеника си, дни преди сватбата. Актрисата, която съвсем скоро ще се омъжи за певеца Кенан Доолу бе изненадана с луксозен дар за 7 милиона долара. Известната звезда получи супер скъпо имение в Ченгелкьой, като изненада за сватбата.

Къщата е в ориенталски стил, с градина, плувен басейн и великолепен изглед към Босфора. Очаква се именно там да се премести младото семейство.

[caption id="attachment_65771" align="aligncenter" width="300"]Берен Саат с подарък за 7 милиона долара Берен Саат с подарък за 7 милиона долара[/caption]

Самата Берен Саан в момента е в трескава подготовка за сватбата, която е след броени седмици. Актрисата смята да се ожени в средата на април в градината на кулата Галата. За целта туристическия комплекс ще бъде затворен за посещения поне два дни по-рано, а въоръжена охрана ще държи настрана зяпачите и папараците, както и твърде нахалните фенове на двойката, пише emlakkulisi.com.

[caption id="attachment_65772" align="aligncenter" width="300"]Актрисата получи истински дворец за годеника си Актрисата получи истински дворец за годеника си[/caption]

beren 5 - Copy beren 6 - Copy

Берен Саат и Кенан Доулу са заедно повече от 3 години, а на певеца му беше изключително трудно да убеди красавицата да каже „Да“. Две години преди това актрисата излиза с известен френски фотограф, а малко по-рано отмъкна гаджето на своята колежка Туба, с която и днес са скарани и не си говорят. Упорито се говори, че Саат се е съгласила на сватбата, след като е научила, че е бременна. Двамата няколко пъти променяха датата на венчавката, изтегляйки я напред във времето.