май 13, 2024

Бесен хейт срещу Вероника и Дарин от “Бригада нов дом”: Мърлячи, мързи ви да си изчистите кочината! (Подробности)

На 24 февруари предаването откри новия си сезон, но си спечели яростен хейт

https://kliuki.net/bg-kliuki/besen-heyt-sreshtu-veronika-i-darin-ot-brigada-nov-dom-marlyachi-marzi-vi-da-si-izchistite-kochinata-podrobnosti/218847 Kliuki.net
Бесен хейт срещу Вероника и Дарин от “Бригада нов дом”: Мърлячи, мързи ви да си изчистите кочината! (Подробности)

Първите участници в шоуто се оказаха хора с възможности и с ударна доза мързел. Според зрителите Вероника и Дарин разполагат с достатъчно средства, за да поддържат и стегнат сами дома си. Къщата, в която живее семейството им, е закупена със собствени финанси, но по отношение на елементарни условия за живот е тотален провал. Кухнята се намира в мазето, а банята е на двора. В спалнята пък нощува цялата фамилия, като, преди да се паркира в леглата, трябва да мръзне навън, за да ползва тоалетната. Не условията обаче подразниха зрителите.

Вероника се занимава с продажба на цветя, а мъжът ѝ се вихри като международен шофьор. На всичките пари, които идват в семейството, явно те не съумяват да стегнат поне собствената си къща. За капак, освен три деца, гледат и три породисти кучета, всяко от които струва около 1000 лв. Солидната заплата на Дарин обаче и доходите на Вероника явно не са им достатъчни, за да приведат в ред мизерията, в която живеят. Зрителите изригнаха от възмущение, наричайки ги мързеливи мърлячи, уредили се по тънкия начин да им оправят къщата безплатно. Според мнозинството не е проблем да си беден, но само от теб зависи да поддържаш чистота в дома си. И ако Бригадата ще ремонтира “кочината” без пари, след няколко месеца двойката и децата им ще се подвизават в същата кочина.

Източник: lupa.bg