September 08, 2024

Бейби бум в турския Холивуд! Фахрие Евджен и Хазал Кая бременни отново (Снимки + Кои са другите звезди?)

Фахрие Евджен и Хазал Кая бременни отново, кои са другите звезди?

https://kliuki.net/kliuki/beybi-bum-v-turskiya-holivud-fahrie-evdzhen-i-hazal-kaya-bremenni-otnovo-snimki-koi-sa-drugite-zvezdi/167487 Kliuki.net
Бейби бум в турския Холивуд! Фахрие Евджен и Хазал Кая бременни отново (Снимки + Кои са другите звезди?)

2022-ра определено се превърна в изключително плодовита за звездите от турския Холивуд. Куп звезди познати от малкия екран станаха родители, а някои се отчетоха за втори и дори за трети път. Само преди няколко седмици актрисата Бергюзар Корел обяви, че е станала майка за трети път и се похвали, че има дъщеря - Лейла. Екранната Шехерезада така повлече крак, че половината й колежки изведнъж обявиха, че ще стават отново майки.

Буквално дни по-късно, още една звезда обяви, че има ново бебе - актьорът Къванч Татлату, който стана баща на момченце. Заедно със съпругата си Башак Дизер, любимецът на дамите от Балканите, за първи път сбъдна една от най-големите си мечти - да се сдобие с потомство. Мълвата не закъсня да обяви, че още един любимец на жените също ще става баща - а именно Бурак Йозчивит. Актьорът е толкова щастлив от факта, че ще има бебе, че не може място да си намери от щастие. 

Бейби бум в турския Холивуд! Фахрие Евджен и Хазал Кая бременни отново (Снимки + Кои са другите звезди?)

Двамата с Фахрие Евжден, които постоянно се развеждат /според медиите в Турция/, най-после бяха щракнати да обикалят на пазар за новия член на семейството. И този път актрисата дори не направи опит да скрие наедрялото си коремче. Нещо, което упорито правеше дълго време.

Бейби бум в турския Холивуд! Фахрие Евджен и Хазал Кая бременни отново (Снимки + Кои са другите звезди?) - Снимка 2

Още една звезда очаква да стане майка тези дни и това е актрисата Хазал Кая. Злополучната Фериа от "Огледален свят" изненада почитателите си не само с признанието, че отново ще ражда, но и с разкритието за пола на детето. Звездата очаква момиченце и дори вече е избрала името му - Лейля.

Бейби бум в турския Холивуд! Фахрие Евджен и Хазал Кая бременни отново (Снимки + Кои са другите звезди?) - Снимка 3

Слуховете носят, че Чаатай Улусой не остава по-назад от колежката си и настоящата му приятелка скоро ще го дари с наследник. Подобни слухове се носят и около Ибрахим Челиккол. Единствената, която сякаш е имунизирана срещу бейби епидемията е Берен Саат. Въпреки че според някои слухове в киносредите, звездата планира дългосрочно пътуване до САЩ, където най-накрая да сбъдне желанието си и да роди дете на любимия си Кенан.