май 02, 2024

Без бельо: Анджелина Джоли се пусна без сутиен (Звездата накара феновете си да ахнат – Снимки)

Изглежда холивудската знаменитост най-накрая е решила да промени стила си

https://kliuki.net/kliuki/bez-belyo-andzhelina-dzholi-se-pusna-bez-sutien-zvezdata-nakara-fenovete-si-da-ahnat-snimki/216767 Kliuki.net
Без бельо: Анджелина Джоли се пусна без сутиен (Звездата накара феновете си да ахнат – Снимки)

Анджелина Джоли напоследък разстройва феновете с външния си вид.Първо една от най-съблазнителните актриси на нашето време замени елегантните си тоалети с безформени измачкани халати. Дали по този начин се е опитала да прикрие ужасяващата си слабост или просто е станала безразлична към външния си вид, остава загадка.

След това имаше кратък период, когато красотата на Джоли отново разцъфтя: стилни тоалети за разходки и луксозни рокли на червения килим подчертаха това. Но това не продължи дълго: скоро Анджелина започна да се облича изключително в черни „траурни“ тоалети и отново започна да крие фигурата си.

В допълнение, много интернет потребители отбелязаха, че на снимката на папараците актрисата изглежда много уморена и остаряла. И това не е изолиран случай: подобни промени се забелязват от време на време.

Но изглежда, че Джоли отново се е върнала към нормалното. Поне реши да промени малко имиджа си.

Без бельо: Анджелина Джоли се пусна без сутиен (Звездата накара феновете си да ахнат – Снимки)

Звездата беше заснета на разходка в Лос Анджелис. Вместо обичайните й слоеве катранено черно, тя носеше светлосив пуловер - и той веднага я освежи. А пикантната подробност беше, че под тънкото плетиво нямаше бельо.

Без бельо: Анджелина Джоли се пусна без сутиен (Звездата накара феновете си да ахнат – Снимки) - Снимка 2

Припомняме, че сега Анджелина е заета със снимките на филма „Мария“, в който играе оперната певица Мария Калас. По всичко личи, че работата се отразява благотворно на звездата. Но личният й живот след раздялата с Брад Пит все още не върви добре. Но вече са минали седем години!

Между другото, делата между бившите съпрузи в съдилищата все още продължават. Или в спор за винарната на Пит, или за нови правила за попечителство над деца: изглежда, че Джоли вече не знае какво друго да измисли, за да съсипе живота на бившия си.

Източник:wday.ru