юни 30, 2024

Без капчица грим! Селин Дион се показа по-естествена отвсякога (След страшната диагноза певицата блесва в документален филм – Видео)

Последните две години бяха доста тежки за нея

https://kliuki.net/svetovni-klyuki/bez-kapchica-grim-selin-dion-se-pokaza-po-estestvena-otvsyakoga-sled-strashnata-diagnoza-pevicata-blesva-v-dokumentalen-film-video/225284 Kliuki.net
Без капчица грим! Селин Дион се показа по-естествена отвсякога (След страшната диагноза певицата блесва в документален филм – Видео)

През 2022 г. тя се сдоби с официална диагноза – Синдром на скования човек. Допреди това лекарите не успяваха да определят какво ѝ е, независимо от факта, че проявяваше редица симптоми. Заболяването е изключително рядко и за съжаление, няма лечение. Доколко е успешна поддържащата ѝ терапия, е трудно да се каже. Днес Селин Дион свиква с новата си действителност и не се притеснява да покаже себе си такава, каквато е. Повод за появата ѝ в полезрението на общественото внимание е новият документален филм, който има за задача да представи живота ѝ в най-разнообразните му цветове.

Филмът ще се появи официално на 25 юни в Amazon Prime, като засега може да се види само официалният му трейлър. Селин Дион безспорно показва силата и упоритостта си, с които твърдо е решила да се бори с ограниченията на заболяването. Бързо обиколи Мрежата и клип, който я показва по-естествена отвсякога – без грим, поза и внимателно обмислено поведение. Изпълнителката не се притеснява и от понякога разтреперващия ѝ се глас в резултат на емоциите. Така дори феновете от най-отдалечените точки на света имат възможност да я видят във възможно най-човешкия ѝ образ.

Източник: iwoman.bg, Prime Video/Facebook