юни 23, 2024

Без Кейт и Хари, но с кралски замах: Как мина сватбата на най-добрия приятел на Уилям? – Снимки)

Още един виден ерген на Обединеното кралство мина под венчило

https://kliuki.net/kliuki/bez-keyt-i-hari-no-s-kralski-zamah-kak-mina-svatbata-na-nay-dobriya-priyatel-na-uilyam-snimki/224783 Kliuki.net
Без Кейт и Хари, но с кралски замах: Как мина сватбата на най-добрия приятел на Уилям? – Снимки)

Тази сватба беше планирана, както подобава на големи събития в аристократичните среди на Великобритания повече от шест месеца. Когато двойката за първи път обяви годежа си, принцеса Кейт Мидълтън все още не знаеше за диагнозата си, така че появата на уелската двойка и техните деца на церемонията беше много очаквана. Животът обаче направи своите корекции. Херцогът на Уестминстър се жени за Оливия Хенсън в труден момент за кралското семейство.

Само най-добрият му приятел не изостави Хю Гросвенър на най-важното събитие в живота му.

Хю Гросвенър – преди 7 години стана най-богатият аристократ във Великобритания. От детството най-добрите приятели на младия херцог са принцовете на Уелс.

Според слуховете Хю дори е станал кръстник на едно от децата на двойката Съсекс. Титлата му на граф и богатството привличат много потенциални булки. Но Хю не им обърна никакво внимание, той търсеше тази и я намери едва преди две години. Херцогът се запознава с Оливия Хенсън на парти чрез общи приятели. Момичето няма титла, но е от много влиятелно семейство. Бащата на Оливия е известен брокер с голямо състояние.

На тържеството всичко изглеждаше перфектно. Церемонията се състоя в катедралата на Честър. Херцозите на Уестминстър се женят тук от векове. Един от първите сред гостите се появи принц Уилям, който беше кум на младоженеца.

Принцеса Юджини от Йорк пристигна по-късно. Но принц Хари така и не се появи на събитието.

Според запознати братята са дали избор на Хю поради дългогодишна вражда. Само един от тях можеше да дойде на тържеството. Но дори такова малко присъствие на членове на кралското семейство сега е истински подарък и знак на внимание за херцога. След младоженеца булката се качи с колата до катедралата. Момичето бе с рокля с дълъг шлейф от креп и дръзка изрезка на гърба. Оливия избра британската дизайнерка Ема Виктория Пейн.

Заради бъдещата херцогиня модният дизайнер повтори воала, който баба Хенсън носеше, когато се омъжи.

Но младата двойка реши да поръча нова тиара. Херцозите на Уестминстър имат много исторически бижута, но за Оливия са направили по-модерен варант. Диадемата се състои от листа и цветя. Сега украсата ще се превърне в поредната семейна реликва на Уестминстър. Друг интересен детайл във визията на Оливия бяха обувките. Момичето избра лаконичен модел обувки в наситен син нюанс. Изглеждаше много ефектно.

Източник: Wday.ru