март 28, 2024

Безумие! Светлана Гущерова се похвали с ботокс в челюстта (Обезобрази се с корекции за жени над 50 – Снимка)

Милионерската съпруга си натъпка ботокс в дъвкателните си мускули на лицето да си стесни челюстта

https://kliuki.net/kliuki/bezumie-svetlana-gushterova-se-pohvali-s-botoks-v-chelyustta-obezobrazi-se-s-korekcii-za-zheni-nad-50-snimka/167410 Kliuki.net
Безумие! Светлана Гущерова се похвали с ботокс в челюстта (Обезобрази се с корекции за жени над 50 – Снимка)

Светлана Гущерова до такава степен се пристрасти към разкрасителните корекции, че вече се чуди къде какво да си натъпче. И ако си мислите, че някога ще се спре, нейната пълна промяна върви с пълна сила.

Блондинката се изфука, че се е подложила на една от най-новите интервенции, а именно тя се е натъпкала с нова порция ботокс, който вкарват в дъвкателните мускули на самото лице. Богаташката съпруга вече е доволна, че така ще си стесни челюстта. Но едва ли си дава сметка, че подобни интервенции, колкото и да са модерни се прилагат на по-зрели жени.

А не на такива като нея, които все още са само в началото на 30-те, каквато е тя самата.  Госпожа Гущерова има толкова много подобрения на себе си и вече е заприличала на 50-годишна добре поддържана дама. Но навсякъде я упрекват, че когато стане наистина на 50 ще е съвсем обезобразена.

Освен това Светлана не се сдържа и се похвали, че си е сложила и ботокс в ръцете. Хора, които са вещи в пластиката се възмущават и смятат, че все още е доста млада за подобни корекции. Само, че нейна съветничка е доктор Петрана Каляшева, която я подлъгва да си прави подобрения, а тя да й отмъква купища пари. Ама той и Гущеров не си пести средствата, а превърна жена си в напълно изкуствена кукла. На която не й остана нищо естествено по нея.