април 20, 2024

Биг Брадър я прецака! Черната Златка няма право да продава наградата си?

https://kliuki.net/kliuki/big-bradar-ya-precaka-chernata-zlatka-nyama-pravo-da-prodava-nagradata-si/142120 Kliuki.net
Биг Брадър я прецака! Черната Златка няма право да продава наградата си?

Бивша служителка в Олд Скуул направи шокиращи разкрития за продуцентите и шашмите около наградата на Златка

[caption id="attachment_58425" align="alignleft" width="300"]Златка позира до голямата награда Златка позира до голямата награда[/caption]

Биг Брадър се оказа голяма шашма. След съмнителната победа на Черната Златка, зрителите се успокояваха поне, че наградата ще отиде за благотворителна кауза. Да, ама не! Единствено Kliuki.net научи за поредната шашма с обещания автомобил, който Златка Димитрова обеща да осребри за лечението на Боби.

Вътрешен човек, работил за Олд Скуул преди, разкри скандални подробности около продуцентската къща. „Знаете ли, че Златка няма право да продава автомобила, който спечели, в близките 10 години?! Как по-точно тогава ще помогне на болното момче?! Това е поредната лъжа на Олд Скуул“, възмущава се във Фейсбук жена, която твърди, че е бивш служител в компанията.

Тя не спира дотук с разкритията: „Работила съм в Олд Скуул и знам какво е – всичко е измама. Истерии, проблеми, викове и мно-о-о-ого кокаин“.

[caption id="attachment_58429" align="alignright" width="300"] Златка Вътрешен човек: Биг Брадър е най-голямата измама! Златка няма да дари колата![/caption]

И докато продуцентите на Биг Брадър не за първи път се споменават в едно изречение с думите „кокаин“, „наркотици“ или „бяло“, то досега никой не знаеше за наградата.

Още когато спечели колата, Златка бе категорична, че я дарява за Боби, който е инвалид и има нужда от лечение. Ясно е, че луксозният автомобил не му е потребен, но всички очакваха Златка да продаде возилото и да дари парите.

Но! Клауза в договора със спонсора явно изрично посочва, че новият собственик няма право да осребрява наградата си в следващите 10 години. Това е честа практика в подобни случаи, но в този е изключително неетично. Златка е с вързани ръце – твърде жестоко би било да подари автомобил на момче инвалид, а обещаните пари не може да му осигури.

Със сигурност от Олд Скуул са били наясно с клаузата от самото начало, но не предупредиха никого. Така зрителите останаха с впечатлението, че гласуват за благотворителна кауза и ще помогнат на болно момче. Доста подмолно!