април 26, 2024

Биляна Дол: Обожавам Алисия, Николета е най-красивата българка! (Сръбкинята не се сеща за Валери, първа дружка е с бившите му)

https://kliuki.net/kliuki/bilyana-dol-obozhavam-alisiya-nikoleta-e-nay-krasivata-balgarka-srabkinyata-ne-se-seshta-za-valeri-parva-druzhka-e-s-bivshite-mu/162567 Kliuki.net
Биляна Дол: Обожавам Алисия, Николета е най-красивата българка! (Сръбкинята не се сеща за Валери, първа дружка е с бившите му)

Биляна Дол разкри дали има човек до себе си

Бившата на Валери Божинов шокира последователите си като призна, че се възхищава и обича предишните жени на футболиста. В разговор с фенове тя опреди Ни Ло като най-красивата жена в България и се обясни в любов на Алисия. Според нея певицата е добра майка и приятелка и затова Биляна направо я обожава. За сметка на това лаконично обясни, че с Валери я свързват само хубави спомени, макар че в момента е сама. [caption id="attachment_177163" align="aligncenter" width="290"]биляна дол Снимка: Инстаграм[/caption] Отношението й към бившите на бившия породи още въпроси, но дол обясни, че не вижда нищо нелогично в прекрасните си отношения с Николета Лозанова и Алисия. Иначе Дол бе максимално откровена и не скри че е на 45 години, което също изуми феновете й. „Изглеждаш много по-млада“, бяха категорични те. Красивата сръбкиня призна още, че има екстеншъни и се доверява на сръбски лекари за бюти процедурите си. Дол в момента работи в Истанбул по новата си колекция от бански костюми, пише hotnews.bg.