март 29, 2024

Биляна Евгениева лъсна с паласки и отпуснато тяло (Видео)

https://kliuki.net/kliuki/bilyana-evgenieva-lasna-s-palaski-i-otpusnato-tyalo-video/145373 Kliuki.net
Биляна Евгениева лъсна с паласки и отпуснато тяло (Видео)

Биляна Евгениева има спешна нужда да посещава фитнес залатаБиляна Евегниева е плачевна гледка без дрехи

Биляна Евгениева успя да се наложи като секссимвол не толкова заради визията си, колкото заради факта, че преспа с двама от най-желаните мъже в страната. Като за единия - Ицо Стоте Манекенки, беше дори и сгодена. Но пропиля късмета си заради кратката си забежка с Благой Георгиев, чиято цел беше просто да я вкара в леглото си.

[caption id="attachment_84836" align="alignleft" width="300"]Биляна Евгениева шашна с паласки Биляна Евгениева шашна с паласки[/caption]

След тези случки обаче за перничанката започна да се говори едва ли не като за фатална жена. Самата тя също се вживя доста в тази си роля. За да си фатална жена обаче е необходимо да изглеждаш блестящо както с дрехи, така и без. А Биляна Евгениева по бельо определено е всичко друго, но не ни блестяща. Това видяха феновете на поп фолка, които изгледаха последния клип на Ангел - "Мега си яка". В който се изявява моделката.

Още първите кадри на видеото обаче разочароваха феновете. Действително, на тях любовницата на Благой Георгиев е по бельо, което не скрива почти нищо от формите й. Само дето гледката изобщо не е впечатляваща.

С просто око се забелязва, че Биляна Евгениева има доста големи паласки, а тялото й е отпуснато. Онлайн потребителите не скриха разочарованието си от факта, че явно за моделката не е от първостепенно значение да посещава фитнес залата, за да се поддържа във форма, видяха от hotarena.net. Тялото на Биляна изглежда отпуснато, а на един от кадрите се забелязва и не особено плоския й корем.

"Да се чудиш какво толкова са видели в нея и Благой, и Стоте манекенки", чудят се форумци. Които определено не смятат, че перничанката заслужава етикета на сексбомба, който й беше лепнат след шумните й афери.

Вижте я във видеото как всъщност изглежда без дрехи.